Bun venit pe site-ul Astoria Horse Center

Dacă ești călăreț profesionist sau pur și simplu vrei să încerci echitația, te afli în locul potrivit! La hotelul nostru, poți petrece o săptămână întreagă, beneficiind de trei mese zilnice și cinci ore de echitație. În cadrul tururilor noastre de 1-2 zile, vei putea călări în jurul unor peisaje minunate, bucurându-te de panorame superbe. Te așteptăm cu drag!

Astoria Horse Center

La noi, fiecare persoană poate găsi activitatea care i se potrivește! Oferim lecții de echitație atât pentru începători, cât și pentru călăreți avansați, precum și tururi cu calul pentru cei care doresc să descopere împrejurimile.

Despre noi

Bază hipică

La baza noastră hipică, acordăm atenție deosebită sănătății și bunăstării cailor. Caii noștri participă regulat la examinări medicale și, prin alimentație adecvată și îngrijire atentă, ne asigurăm că sunt mereu în cea mai bună formă.

Pensiune de cai

Pensiune

Cazarea noastră este dotată cu mobilier modern și confortabil, astfel încât ne asigurăm că satisfacem confortul fiecărui oaspete. Toate camerele noastre sunt spațioase și luminoase, creând o atmosferă plăcută în care să te simți cu adevărat ca acasă.

Detalii

Wellness

Dacă dorești să te relaxezi și să te reîncarci, prin serviciile noastre de wellness poți fi sigur că te vei odihni și vei porni pe traseele călătoriilor cu calul plin de energie nouă.

Detalii